Home Eating out De la Food Festival la Scotland Yard

De la Food Festival la Scotland Yard

6 min read
0
0
647

Dupa cum cred ca deja stie tot omul din Timisoara, in acest weekend / Joi-Duminica / a fost Street Food Festival la noi in Parcul Rozelor. Mult asteptat si mult promovat, din cate imi dau seama s-a bucurat de un real succes, ceea ce ma bucura si pe mine, si sper sa fie tot mai multe eventuri de deschidere a apetitului si a mintilor spre experiente culinare noi si interesante. Dar locul cred ca a fost un pic challenging pentru numarul mare de vizitatori. Eu, freelancer boem, am fost in orele dupa-amiezii, cand am avut loc sa inspectez, sa fac rapid cateva poze si sa trec in revista truck-urile cu mancare prezente. Asa ca mi-am convins jumatatea ca merita mers, TREBUIE mers, gustat, mirosit, experimentat. Dupa work, la ora 19:00 hop si noi acolo, infometati, gata de actiune. Din pacate cozile mari, truck-uri la care era greu de ajuns, si chiar unul de unde am vrut sa-mi iau burgeri si care nu mai lua comenzi, ne-au taiat avantul de tot.
Oameni infometati, am schimbat strategia, am promis ca venim de dimineata, devreme, cand altii se “recupereaza” si poate avem mai mult noroc. In the meantime a trebuit sa ne re-orientam repede, foamea ajungea la nivelul de bitch-iness la care nu vrei sa ajunga, asa ca am ales sa fugim in Unirii. Zona e aproape de Parcul Rozelor, unde s-a tinut festivalul.
10 minute mai tarziu eram la masa la The Scotland Yard. Eu sunt vesnic in cautare de locatii noi de mancat prin oras, ceva casual, no fuss, cu mancare buna, servire glorioasa si preturi decente. Aici am mai fost o data, cand nu am avut aparatul foto cu mine, dar acuma eram packed si am zis sa profit si sa va prezint si voua aceasta locatie. Who knows, poate o data sunteti prin zona, infometati si dornici de o mancare serioasa. Da, am zis serioasa, pentru ca Scotland Yard-ul asta ofera, au un meniu variat, dar strasnic, de la salate, paste, supe pana la the meaty goodness care se gaseste la sectiunea “Arogante culinare”.

meniu restaurant,restaurant timisoara

Am gasit repede ceva pe gustul nostru, cel mai curajos dintre noi a ales pe un ciolan / absolut fabulos, copt incet la cuptor, cu exteriorul glazurat si crocant /, eu am mers pe un burger mioritic / tot eram setata de la festival / iar prietenul nostru si-a luat cotlet de porc, cu sos de ardei si cartofi cu rozmarin. Toate trei un real succes.

cotlet de porc, cartofi cu rozmarin burger vita cu porc, mancare buna ciolan de porc, gatit incet

Pentru noi a fost salvarea, cu mancare buna, servire impecabila / unul din lucrurile esentiale pentru o experienta reusita la o masa in oras /, berea buna, si preturi decente, pentru centrul Timisoarei. Raportul calitate – pret / again esential / a fost cat se poate de satisfacator. Am plecat fericiti si ghiftuiti, si am promis ca revenim, pentru ca am mai pus ochii si pe alte delicii din meniul lor.

Pe baieti / o sa le spun asa, pentru ca din prezentarea lor am inteles ca sunt aceiasi tipi care au si Scotish-ul/ ii gasiti pe pagina de Facebook – The Scotland Yard – Gastropub. Aici gasiti toate informatiile necesare, de la adresa : Eugeniu de Savoya Nr.9, Timisoara, Romania  la Meniul complet, si plus o gramada de poze apetisante, ca sa va faceti o idee de bunatatile pe care le produc.

Pofta mare si un Cheers sanatos mai apoi ! Enjoy!

 

cap de mistret, restaurant timisoara Carlsberg draught, bere buna pate de porc de casa, homemade pateinterior restaurant, gastropub timisoararestaurant timisoara, mancare buna

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Load More Related Articles
  • Quiche cu somon fumée si broccoli

    Sunt total fascinata de retetele de quiche sau tarte. Mi se pare genial cat de simplu si r…
  • Un pranz dulce-sarat-picant

    Imi plac listele si planurile, imi dau feel-ul de [falsa] siguranta, asa ca “ma orga…
  • Conopida la cuptor

    Cred ca toata lumea stie de conopida la cuptor. Sau cel putin am trait cu aceasta impresie…
Load More By DianaSa
Load More In Eating out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Quiche cu somon fumée si broccoli

Sunt total fascinata de retetele de quiche sau tarte. Mi se pare genial cat de simplu si r…