Home Movie reviews Flatliners 2017 vs 1990

Flatliners 2017 vs 1990

3 min read
0
0
1,015

Anul acesta ma bucur de doua remake-uri ale unor filme clasice ale genului horror, It si Flatliners, si amandoua apar in septembrie. Joy, oh, joy. Astept cu nerabdare acest remake al filmului din 1990 cu acelasi nume, pe care evident a trebuit sa-l mai revad si da, I still like it 🙂 .

In Flatliners, dupa cum spune si numele [en => flatlining = (o persoana) intra in moarte clinica] este vorba despre niste studenti la medicina, care experimenteaza cu limita dintre viata si moarte. Situatia devine complicata cand incep sa fie urmariti de tragedii din trecut, care prind viata, si care devin tot mai reale si periculoase. Este genul “an experiment gone horribly wrong”.
Un horror – thriller destul de captivant, care te tine cu sufletul la gura, Flatliners, originalul din 1990 a reusit sa ramana in memoria mea in toti acesti ani. Cu o distributie de exceptie, care-i include pe Kiefer Sutherland, Julia Roberts si Kevin Bacon , toti tineri si interesanti pe vremea aia, Flatliners (1990) e un film care merita vazut acum, nu numai de nostalgici dar si de cei care nu l-au vazut. E dark, blurry, cu un usor aer gotic.

Din Flatliners (2017) observ o tenta mai serioasa de sci-fi, cu mai multe efecte speciale, muult mai multa tehnologie dar povestea ramane aceeasi, tineri increzatori care trec de o limita a existentei umane. Evenimentele o iau apoi razna iar trailerul se termina cu un avertisment si ideea ca unele lucruri e mai bine sa ramana in the darkness : “cross the line, death will follow you back”.
Recunosc, cand am vazut trailerul m-am entuziasmat usor. Va fi greu sa reuseasca sa depaseasca filmul original, dar pentru o patura larga de viewers, care nu erau cu ochii in TV ca mine, acum 27 de ani(!!!), va fi un film si o idee absolut noua, si sper ca si reusita.

 

Summary
0 %
User Rating 0 Be the first one !
 • Winter movies

  Mai jos cateva din filmele pe care le-am savurat in aceasta toamna-iarna. In perioada intu…
 • I’m a geek in my heart

  Sfarsitul acestui an e plin de science fiction-uri de calitate, ceea ce ma bucura peste ma…
 • King Arthur, Legend of the sword – Yey or Ney ?

  Cum sunt la moda filmele gen Game of Thrones sau Vikings, cu eroi si antieroi, spectaculos…
Load More Related Articles
Load More By DianaSa
 • Winter movies

  Mai jos cateva din filmele pe care le-am savurat in aceasta toamna-iarna. In perioada intu…
 • I’m a geek in my heart

  Sfarsitul acestui an e plin de science fiction-uri de calitate, ceea ce ma bucura peste ma…
 • September’s Terrors

  Septembrie se anunta a fi o luna horror…nu numai pentru ca a venit toamna, a inceput…
Load More In Movie reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Batoane cu cereale

Cu greu m-am urnit dupa concediu. Mai greu mi-a fost si din cauza caldurii de afara. Am in…