Yummm din Vietnam

restaurant vietnamez, restaurant timisoara
Pe unde am mai mancat lately? Well acum va prezint un loc cunoscut deja de multa lume, iar pentru cei care n-au ajuns inca sa-l cunoasca pot doar sa le spun ca este a foodie’s dream. Ca de obicei am ajuns fara sa avem un plan prestabilit [deci un plus pentru momente spontane si locuri la mese, fara rezervari si bataie de cap], dupa o excursie la Viniloteca, inarmata cu aparatul foto. Infometati si cumva dornici sa evitam locatiile super aglomerate din Unirii, am avut o revelatie cand am pus piciorul in Piata Operei si ne-am adus aminte de Little Hanoi Bistro. La 2 pasi de Piata Operei, intr-un gang dragut, langa statuia lui Ferdinand, gasiti restaurantul cu specific vietnamez. Cand vremea este prielnica au deschisa si o terasa.

Dar sa trecem la lucrul esential, mancarea. Mancarea vietnameza este fenomenala. Daca esti fan de mancare asiatica, sau doar dornic de experiente noi, diferite de cotidian, atunci aici este locul ideal. Mancarea in opinia mea este mai usoara decat cea chinezeasca, la fel de savuroasa si bine condimentata, dar parca mai usor de digerat. Au o varietate foarte mare de feluri, portii generoase si preturi foarte ok. Felurile din meniu sunt pentru toate gusturile, fie dulci fie picante, cu diverse carnuri [pui, porc, vita], cu legume, gatite delicios, si o multitudine de combinatii vegetariene. Daca esti fan noodle-shi [ like me 🙂 ] sau orez, aici este locul pentru tine. Eu inca nu am incercat tot ce am vrut, dar anul este de abia la inceput. Planuiesc sa termin tot meniul pana la sfarsitul lui 2018 🙂 . Din experienta mea recomand supele, burta de porc la cuptor in sos caramel sau Bun Bo Nam Bo [spre ca am scris cum trebuie], adica noddle-shi cu vita si legume, cu un sos delicios.

Asadar, ca si alternativa la fast-food-urile din centru [ mai mult nu pot sa comentez, pentru ca uneori le mai calc si eu pragul, I know they are baad, I know…]  zic sa optati pentru o mancare autentica, diferita si delicioasa, si pentru o experienta noua. Mancare vietnameza in centrul orasului, gasiti Little Hanoi Bistro pe Facebook sau pe site-ul lor: www.littlehanoi.ro  sau direct la adresa lor de pe Str. Goethe Johann Wolfgang nr 2, din Piata Operei, Timisoara.

Noua locatie bigger&better: Little Hanoi Restaurant str. Marasesti nr. 9, 300086 Timisoara, Romania

meniu restaurant, burta de porceating out, restaurant timisoara fel de mancare vietnameza, mancare asiaticadecor bistro, mancare vietnameza

Salvează

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *