Home Easy recipes Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

4 min read
0
0
384

RO

Sunt un mare fan al sandwich-urilor calde, inca din copilarie de cand imi pregatea mama-mea sandwich la cuptor, cand nu aveam aparatura electronica in directia asta, si ieseau niste chestii mega bune, painea si ingredientele se faceau crocante, erau o adevarata aventura 🙂 .

Acest sandwich l-am facut din resturile de la pulpa de porc cu cidru, facuta cu o zi inainte. Carnea de porc rece merge foarte bine in sandwich-uri, si se poate combina cam cu orice gasiti prin frigider. Eu am ales o branza brie cu unt si niste rosii cherry. A iesit o gustare rapida si mega buna.
Incepem cu taiatul ingredientelor, carnea fasii cat de cat intregi si brie in bucati mai mari. Se asambleaza toate elementele: paine+carne+branza+paine. Eu am pastrat simpla compozitia, carnea de porc are deja un plus de savoare de la mere. (reteta aici: Pulpa de porc cu cidru de mere)
Intr-o tigaie am topit putin unt, peste care am adaugat sandwich-ul intreg. Cu o spatula am apasat feliile intre ele, ca sa se topeasca branza. Am adaugat unt pe exteriorul feliei de sus, si am intors sandwich-ul pe partea cealalta.
Se lasa pana se rumeneste bine pe ambele parti. Se mai apasa cu spatula din cand in cand.

Cand a fost gata l-am servit cu niste rosii cherry. Super simplu si super bun. Pofta!

EN

I’m a huge fan of hot sandwiches. They remind me of my childhood.

I’ve made this one with the remainings of a pork with cider, that I’ve made the day before. Cold pork goes well in sandwiches. I’ve added butter, brie and some cherry tomatoes. It was quick and tasty.

First I’ve sliced the meat and the cheese, in big chunks. In a frying pan, I melted some butter and started building the sandwich. First a slice of bread, then the meat and the brie. I added the second slice, and pressed a little bit, so that the first slice gets a little bit crispy. After the cheese melted I turned the sandwich on the other slice, and added some more butter. When it’s brown and crispy you can remove it, and serve with some fresh veggies, or tomatoes like I did. Enjoy!

Save

Save

Summary
0 %
User Rating 0 Be the first one !
  • Pulled pork sandwich

    [RO] Unul din sandwich-urile mele preferate, daca pot sa-l numesc sandwich, este acesta: c…
  • Salted caramel cheesecakes

    Pe caldura asta am evitat orice urma de foc in bucatarie. Cand a venit pofta de dulce a tr…
  • Shepherd’s Pie

    RO Inca o reteta inspirata din bucataria englezeasca, destul de simplu de facut si cu un g…
Load More Related Articles
  • I’m a geek in my heart

    Sfarsitul acestui an e plin de science fiction-uri de calitate, ceea ce ma bucura peste ma…
  • De la Food Festival la Scotland Yard

    Dupa cum cred ca deja stie tot omul din Timisoara, in acest weekend / Joi-Duminica / a fos…
  • September’s Terrors

    Septembrie se anunta a fi o luna horror…nu numai pentru ca a venit toamna, a inceput…
Load More By DianaSa
  • Taitei thai cu pui, broccoli si susan

    RO In sfarsit a trecut canicula, cel putin pentru 3-4 zile, si am profitat de acest respir…
  • Saratele – 3 way

    RO Ce poti face cu aluat congelat si niste seminte de susan? Multe chestii interesante for…
  • Improvizatie cu ton

    RO Se intampla uneori sa nu ai timp, sau sa nu ai ingrediente necesare pentru o gustare co…
Load More In Easy recipes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

I’m a geek in my heart

Sfarsitul acestui an e plin de science fiction-uri de calitate, ceea ce ma bucura peste ma…