Home Easy recipes Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

4 min read
0
0
484

RO

Sunt un mare fan al sandwich-urilor calde, inca din copilarie de cand imi pregatea mama-mea sandwich la cuptor, cand nu aveam aparatura electronica in directia asta, si ieseau niste chestii mega bune, painea si ingredientele se faceau crocante, erau o adevarata aventura 🙂 .

Acest sandwich l-am facut din resturile de la pulpa de porc cu cidru, facuta cu o zi inainte. Carnea de porc rece merge foarte bine in sandwich-uri, si se poate combina cam cu orice gasiti prin frigider. Eu am ales o branza brie cu unt si niste rosii cherry. A iesit o gustare rapida si mega buna.
Incepem cu taiatul ingredientelor, carnea fasii cat de cat intregi si brie in bucati mai mari. Se asambleaza toate elementele: paine+carne+branza+paine. Eu am pastrat simpla compozitia, carnea de porc are deja un plus de savoare de la mere. (reteta aici: Pulpa de porc cu cidru de mere)
Intr-o tigaie am topit putin unt, peste care am adaugat sandwich-ul intreg. Cu o spatula am apasat feliile intre ele, ca sa se topeasca branza. Am adaugat unt pe exteriorul feliei de sus, si am intors sandwich-ul pe partea cealalta.
Se lasa pana se rumeneste bine pe ambele parti. Se mai apasa cu spatula din cand in cand.

Cand a fost gata l-am servit cu niste rosii cherry. Super simplu si super bun. Pofta!

EN

I’m a huge fan of hot sandwiches. They remind me of my childhood.

I’ve made this one with the remainings of a pork with cider, that I’ve made the day before. Cold pork goes well in sandwiches. I’ve added butter, brie and some cherry tomatoes. It was quick and tasty.

First I’ve sliced the meat and the cheese, in big chunks. In a frying pan, I melted some butter and started building the sandwich. First a slice of bread, then the meat and the brie. I added the second slice, and pressed a little bit, so that the first slice gets a little bit crispy. After the cheese melted I turned the sandwich on the other slice, and added some more butter. When it’s brown and crispy you can remove it, and serve with some fresh veggies, or tomatoes like I did. Enjoy!

branza brie, carne de porcsandwich cald, porc la cuptor sandwich cald, unt topitsandwich cu porc, branza brie carne porc la cuptor, sandwich cald

Save

Save

Summary
0 %
User Rating 0 Be the first one !
  • Chiftea in bacon

    Cum se apropie weekendul, asa ma apropii si eu de retete mai serioase. Ca de obicei am cau…
  • Muffins cu branza si broccoli

    In sfarsit am apucat sa postez si o reteta de muffins sarate. De mult era in plan, dar de …
  • Focaccia

    Continui cu quest-ul meu in cautarea paini ideale 🙂 . De data aceasta am incercat focaccia…
Load More Related Articles
  • Chiftea in bacon

    Cum se apropie weekendul, asa ma apropii si eu de retete mai serioase. Ca de obicei am cau…
  • De prin Praga

    Despre Praga as putea vorbi intr-una. Este a doua oara cand mergem si a fost o experienta …
  • Un pranz to remember

    Pentru noi masa de Duminica, mai precis pranzul de Duminica, este poate cea mai importanta…
Load More By DianaSa
  • Muffins cu branza si broccoli

    In sfarsit am apucat sa postez si o reteta de muffins sarate. De mult era in plan, dar de …
  • Reteta Bagels cu seminte

    Mai jos o reteta de bagels, surprinzator de simpla, cu un rezultat extraordinar. N-are ros…
  • Focaccia

    Continui cu quest-ul meu in cautarea paini ideale 🙂 . De data aceasta am incercat focaccia…
Load More In Easy recipes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Chiftea in bacon

Cum se apropie weekendul, asa ma apropii si eu de retete mai serioase. Ca de obicei am cau…