Home Easy recipes Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

4 min read
0
0
357

RO

Sunt un mare fan al sandwich-urilor calde, inca din copilarie de cand imi pregatea mama-mea sandwich la cuptor, cand nu aveam aparatura electronica in directia asta, si ieseau niste chestii mega bune, painea si ingredientele se faceau crocante, erau o adevarata aventura 🙂 .

Acest sandwich l-am facut din resturile de la pulpa de porc cu cidru, facuta cu o zi inainte. Carnea de porc rece merge foarte bine in sandwich-uri, si se poate combina cam cu orice gasiti prin frigider. Eu am ales o branza brie cu unt si niste rosii cherry. A iesit o gustare rapida si mega buna.
Incepem cu taiatul ingredientelor, carnea fasii cat de cat intregi si brie in bucati mai mari. Se asambleaza toate elementele: paine+carne+branza+paine. Eu am pastrat simpla compozitia, carnea de porc are deja un plus de savoare de la mere. (reteta aici: Pulpa de porc cu cidru de mere)
Intr-o tigaie am topit putin unt, peste care am adaugat sandwich-ul intreg. Cu o spatula am apasat feliile intre ele, ca sa se topeasca branza. Am adaugat unt pe exteriorul feliei de sus, si am intors sandwich-ul pe partea cealalta.
Se lasa pana se rumeneste bine pe ambele parti. Se mai apasa cu spatula din cand in cand.

Cand a fost gata l-am servit cu niste rosii cherry. Super simplu si super bun. Pofta!

EN

I’m a huge fan of hot sandwiches. They remind me of my childhood.

I’ve made this one with the remainings of a pork with cider, that I’ve made the day before. Cold pork goes well in sandwiches. I’ve added butter, brie and some cherry tomatoes. It was quick and tasty.

First I’ve sliced the meat and the cheese, in big chunks. In a frying pan, I melted some butter and started building the sandwich. First a slice of bread, then the meat and the brie. I added the second slice, and pressed a little bit, so that the first slice gets a little bit crispy. After the cheese melted I turned the sandwich on the other slice, and added some more butter. When it’s brown and crispy you can remove it, and serve with some fresh veggies, or tomatoes like I did. Enjoy!

Save

Save

Summary
0 %
User Rating 0 Be the first one !
  • Salted caramel cheesecakes

    Pe caldura asta am evitat orice urma de foc in bucatarie. Cand a venit pofta de dulce a tr…
  • Shepherd’s Pie

    RO Inca o reteta inspirata din bucataria englezeasca, destul de simplu de facut si cu un g…
  • Piept de pui cu sos picant de cirese

    RO Continui cu o reteta inspirata din fructele proaspete de sezon, care au impanzit tarabe…
Load More Related Articles
  • Taitei thai cu pui, broccoli si susan

    RO In sfarsit a trecut canicula, cel putin pentru 3-4 zile, si am profitat de acest respir…
  • Flatliners 2017 vs 1990

    Anul acesta ma bucur de doua remake-uri ale unor filme clasice ale genului horror, It si F…
  • De prin Garana

    Garana fara Jazz, pentru mine, este mult mai faina. Am mers de multe ori, primavara, toamn…
Load More By DianaSa
  • Taitei thai cu pui, broccoli si susan

    RO In sfarsit a trecut canicula, cel putin pentru 3-4 zile, si am profitat de acest respir…
  • Saratele – 3 way

    RO Ce poti face cu aluat congelat si niste seminte de susan? Multe chestii interesante for…
  • Improvizatie cu ton

    RO Se intampla uneori sa nu ai timp, sau sa nu ai ingrediente necesare pentru o gustare co…
Load More In Easy recipes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Taitei thai cu pui, broccoli si susan

RO In sfarsit a trecut canicula, cel putin pentru 3-4 zile, si am profitat de acest respir…