Home Easy recipes Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

Sandwich cald cu pulpa de porc şi brie

4 min read
0
0
554

RO

Sunt un mare fan al sandwich-urilor calde, inca din copilarie de cand imi pregatea mama-mea sandwich la cuptor, cand nu aveam aparatura electronica in directia asta, si ieseau niste chestii mega bune, painea si ingredientele se faceau crocante, erau o adevarata aventura 🙂 .

Acest sandwich l-am facut din resturile de la pulpa de porc cu cidru, facuta cu o zi inainte. Carnea de porc rece merge foarte bine in sandwich-uri, si se poate combina cam cu orice gasiti prin frigider. Eu am ales o branza brie cu unt si niste rosii cherry. A iesit o gustare rapida si mega buna.
Incepem cu taiatul ingredientelor, carnea fasii cat de cat intregi si brie in bucati mai mari. Se asambleaza toate elementele: paine+carne+branza+paine. Eu am pastrat simpla compozitia, carnea de porc are deja un plus de savoare de la mere. (reteta aici: Pulpa de porc cu cidru de mere)
Intr-o tigaie am topit putin unt, peste care am adaugat sandwich-ul intreg. Cu o spatula am apasat feliile intre ele, ca sa se topeasca branza. Am adaugat unt pe exteriorul feliei de sus, si am intors sandwich-ul pe partea cealalta.
Se lasa pana se rumeneste bine pe ambele parti. Se mai apasa cu spatula din cand in cand.

Cand a fost gata l-am servit cu niste rosii cherry. Super simplu si super bun. Pofta!

EN

I’m a huge fan of hot sandwiches. They remind me of my childhood.

I’ve made this one with the remainings of a pork with cider, that I’ve made the day before. Cold pork goes well in sandwiches. I’ve added butter, brie and some cherry tomatoes. It was quick and tasty.

First I’ve sliced the meat and the cheese, in big chunks. In a frying pan, I melted some butter and started building the sandwich. First a slice of bread, then the meat and the brie. I added the second slice, and pressed a little bit, so that the first slice gets a little bit crispy. After the cheese melted I turned the sandwich on the other slice, and added some more butter. When it’s brown and crispy you can remove it, and serve with some fresh veggies, or tomatoes like I did. Enjoy!

branza brie, carne de porcsandwich cald, porc la cuptor sandwich cald, unt topitsandwich cu porc, branza brie carne porc la cuptor, sandwich cald

Save

Save

Summary
0 %
User Rating 0 Be the first one !
  • Mac&Cheese Verzi

    RO Este timpul pentru o noua combinatie inedita si [daca mai e nevoie sa o spun] fenomenal…
  • Scones cu bacon si cheddar

    Scones sunt niste biscuiti/prajiturele fragede si pufoase, din bucataria englezeasca. Sunt…
  • Piadina

    Mi se intampla uneori sa amestec influente din mai multe bucatarii ale lumii, si sa-mi ias…
Load More Related Articles
  • Fasole verde cu sos din unt de arahide

    RO Ca o placa stricata, tot asa insist si eu cu untul de arahide 🙂 . Urmeaza o reteta vazu…
  • Supa crema de rosii

    RO Bucataria mea a fost invadata de rosii zilele trecute. Grasune si coapte, nu am mai put…
  • Brugge Food

    Ca si in excursiile anterioare, si in Brugge mi-am dedicat o parte din timp [si din bani 🙂…
Load More By DianaSa
  • Supa crema de rosii

    RO Bucataria mea a fost invadata de rosii zilele trecute. Grasune si coapte, nu am mai put…
  • Chiftele de peste

    RO Aceasta reteta, de chiftele de peste, era pe my to do list de ceva vreme. Inspirata din…
  • Chiftelute din broccoli

    RO “Inca o reteta de chiftele verzi!!!” 🙂 stiuuu ca asta o sa ganditi. Dar de …
Load More In Easy recipes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Fasole verde cu sos din unt de arahide

RO Ca o placa stricata, tot asa insist si eu cu untul de arahide 🙂 . Urmeaza o reteta vazu…