September’s Terrors

Septembrie se anunta a fi o luna horror…nu numai pentru ca a venit toamna, a inceput scoala, orasul e din ce in ce mai aglomerat si zilele tot mai scurte. Ci pentru ca in aceasta luna apar o gramada de filme horror care se anunta, cel putin din trailere si previews, a fi de la decente in sus.

Incepem cu 1 Septembrie, cand si-au facut aparitia:

The Vault – un horror dragut, cu James Franco. In film este vorba despre un jaf, intr-o banca, unde spargatorii au parte de o surpriza cand incearca sa sparga un seif  blocat de vreo 30 de ani. Suspans destul de ok, nu te plictisesti, dar nici nu am avut momente de panica si adrenalina maxime, soo overall merge pentru o seara de film relaxata. [ da, eu ma relaxez la horror movies 🙂 ]. Trailerul aici:


Little Evil – Cand am vazut trailerul am zis, ” ohoo I have to see this movie”. Un fel de parodie la The Omen (1976), cu Adam Scott, tipul din Parks&Recreation, serial pe care l-am urmarit, si de la care mi-au aparut cateva riduri, de la atata ras. Tipul are un aer serios-funny, – that’s his style -, the nicest guy ever care se casatoreste cu o tipa, al carei copil este posibil sa fie Antichristul. Filmul nu e atat de grav pe cat suna, sunt si momente de WTF, dar per total povestea e inchegata si presarata cu dialog istet si actiune care te tine cu ochii in ecran. Eu m-am bucurat de toate cele 190 de minute ale filmului si il recomand celor care prefera umorul putin mai intunecat. Trailerul aici:


Continuam apoi in 8 Septembrie, cu mult asteptatul IT, remake la filmul din 1990, dupa romanul lui Stephen King, film care mi-a marcat copilaria si mi-a inradacinat o puternica frica si aversiune fata de clowni . Inca mai fug pe malul celalalt al trotuarului cand ii vad. Dar lasand la o parte the childhood drama, filmul este pentru mine un must see, chiar daca stiu povestea: grupul de copii brutalizati de cei din jurul lor, care se coalizeaza sa lupte cu un monstru ce ataca copii din zona, si care ia de multe ori forma vestitului clown. Trailerul aici mai jos prezinta in mare desfasurarea actiunii, iar eu ma pregatesc sa-l vad in intuneric deplin, in varf de pat.


Next pe lista este Mother!, care la prima aruncare de ochi peste trailer, pare a fi mai mult o dubiosenie care te lasa plin de intrebari, decat un film horror care iti face pielea de gaina. Daar cu toate astea sunt curioasa si dispusa sa-i ofer 2 ore din viata mea, dat fiindca si RFD si BS ale lui Aronofsky m-au tinut in priza si au ramas in memoria mea mai mult ca niste psiho-thrillers care te duc departe pe cararile intortocheate ale nebuniei umane. Dar divaghez, o sa revin cu update dupa ce il vad.  Un casting promitator cu  Jennifer LawrenceJavier BardemEd Harris si Michelle Pfeiffer, deci sunt sanse sa iasa ceva bun. Pana atunci check out trailerul:


Si ma opresc la The Sound, cu Rose McGowan, care investigheaza ceva fenomene paranormale, intr-o statie de metrou bantuita. Aici da peste Christopher Lloyd , care o avertizeaza de chestiile sinistre care au loc acolo, insa ea continua cu cautarile, situatia se agraveaza si tipa o incurca. O poveste clasica, destul de banala si safe, scene intunecate, pereti cu desene dubioase, papusi creepy, toate ingredientele unui film horror mediu, dar care merge intr-o seara ploioasa de toamna. Trailerul aici, poate pe voi va convinge:

Horror movies, horrors in september

 

Salvează

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *